БУКВОПЛЕТ 2016

   

В неделя, 13 март 2016, ЛК Русе Север ще проведе първото градско ученическо състезание по правоговор и правопис БУКВОПЛЕТ 2016. Домакин на инициативата е КАНЕВ ЦЕНТЪР при Русенски университет А. Кънчев.

 

През последните два месеца, повече от 15 основни училища в Русе приехо радушно идеята и проведоха вътрешни училищни кръгове на състезанието.

Към момента са определени имената на 30 второкласници, които ще се състезават във финалният градски кръг. В следващите дни се очакват последните три училища да заявят участие и да обявят имената на своите представители.


Тече трескава подготовка по организация на детският празник и по осигуряване на финансирането на инициативата.
Благодарим на всички наши партньори и приятели, които откликнаха до този момент и най-вече на мениджмънта на КАНЕВ ЦЕНТЪР и ръководството на РУ Ангел Кънчев, които предоставиха прекрасната зала напълно безплатно.

 

Амбицията на ЛК Русе Север е формата и бранда БУКВОПЛЕТ, да се превърне в национална инициатива, подкрепяна от клубове в цяла България.
Отправяме покана към всички клубове от Дистрикт 130 - България, да присъстват на 13 март в КАНЕВ ЦЕНТЪР, да ни подкрепят и да поемат щафетата за организация на БУКВОПЛЕТ и в други градове!

Коментари (0)

Вашият коментар :